Cliënttevredenheid

MCE Zorg hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar zorg- en dienstverlening. Daarom vinden wij het erg plezierig wanneer je jouw ervaringen met ons deelt. Elke twee jaar voeren wij een cliënttevredenheidsonderzoek uit onder onze, dan actieve, cliënten. Daarnaast werken wij met Zorgkaart Nederland, waarop elke cliënt kan laten weten wat hij of zij van onze zorg vindt. Die waardering uitgedrukt in een cijfer, vind je ook terug op hun website.

Zorgkaart Nederland
Wat bevalt goed, maar ook: welke zaken kunnen volgens jou beter? We zijn benieuwd naar jouw tips, complimenten of verbeterpunten. Met jouw reactie kunnen wij de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening afstemmen op je wensen en verwachtingen.

Zorgkaart Nederland is een onafhankelijk platform, waar je gemakkelijk online je mening kunt geven. Laagdrempelig en transparant. Voor ons als zorgorganisatie, maar ook voor eventuele nieuwe cliënten die zich oriënteren op het aanbod van de verschillende zorgorganisaties in Nederland.

Schrijf je waardering!
Laat ons weten wat je van ons vindt, dat stellen we erg op prijs! Via de volgende link kom je rechtstreeks bij het online formulier, waar je ons kunt selecteren en jouw reactie kunt achterlaten. Wil je vermelden om welke zorg het gaat? Op deze manier krijgen wij de juiste informatie.

Meedoen

Functioneren in de maatschappij. Samen leven en van betekenis zijn.

Connectie

De verbinding tussen ons en onze client in de maatschappij.

Eigen regie

Zelf de regie nemen over je leven, je eigen koers bepalen.