Dagbesteding

MCE Zorg heeft een eigen klussendienst van cliënten voor cliënten: de Hal.

Een gezonde balans in je dag- en nachtritme is erg belangrijk, om een stap te maken naar zelfstandig wonen. Voor een beter dagritme en voor het vergroten van de zelfredzaamheid heeft MCE Zorg een eigen dagbesteding onder de naam ‘de Hal’ opgericht.

De Hal is een laagdrempelige dagbesteding, waarbij de focus ligt op een divers aanbod projecten zonder tijdsdruk en waar je een klein zakcentje aan kunt verdienen. Ook het aspect van samenwerking komt hier nadrukkelijk bij kijken.

Welke activiteiten zijn er in de Hal:

  • Voertuigen opknappen, zoals boten en fietsen
  • Eigen spullen opknappen of repareren, zoals auto’s, brommers en meubels
  • Maatschappelijke activiteiten voor sociale minima in de gemeente Oost-Gelre. Denk aan vrijwilligerswerk, kleine klussen, tuinonderhoud. (Om valse concurrentie te voorkomen, is de gemeente toeleverancier van cliënten)

Er is veel mogelijk en altijd ruimte voor eigen inbreng in wat je wilt doen, in de Hal. Jouw motivatie en interesse staan voor ons voorop in het organiseren van nieuwe en andere activiteiten.

De Hal is iedere dag open van 09.00 – 12.00 uur. Na afloop van de dagbesteding lunchen we ook regelmatig samen, om de ochtend gezellig af te sluiten. ’s Middags gaan we werken op andere locaties.

Waar is de Hal te vinden?
Je vindt de Hal hier: Marconistraat 3, 7131 PL Lichtenvoorde

Meedoen

Functioneren in de maatschappij. Samen leven en van betekenis zijn.

Connectie

De verbinding tussen ons en onze client in de maatschappij.

Eigen regie

Zelf de regie nemen over je leven, je eigen koers bepalen.