Aanbod

Bij MCE Zorg kun je terecht voor meerdere vormen van zorg.

Met dagbesteding en Zorg Thuis, bieden we onze cliënten zoveel mogelijk zelfstandigheid.

Maar soms is de stap naar (begeleid) zelfstandig wonen nog even te groot. Om die overgang soepeler te laten verlopen, kun je gebruik maken van onze 24-uurs woonzorg <link naar woonzorg> op locatie.

Heb je begeleiding en ondersteuning nodig? Dan is onze (24 uurs bereikbare) zorg die we kunnen bieden ook als je zelfstandig woont, een fijne oplossing.

Wil je structuur in je dag en er even uit zijn, dan kan je elke werkdag terecht bij onze hal. Als dit niet is waar je interesse ligt, dan gaan we samen kijken wat wel bij je past als dagbesteding. 

Wat biedt MCE Zorg

  • Behandelingen in eigen beheer <link naar behandelingen>
  • Begeleiding waar nodig
  • Flexibiliteit in benadering en behandeling
  • Plezier met elkaar
  • We werken met afspraken, niet met regels

Meedoen

Functioneren in de maatschappij. Samen leven en van betekenis zijn.

Connectie

De verbinding tussen ons en onze client in de maatschappij.

Eigen regie

Zelf de regie nemen over je leven, je eigen koers bepalen.

MCE: Meedoen, Connectie en Eigen regie

MCE staat voor Meedoen, Connectie en Eigen regie. Wij werken altijd op basis van deze drie principes. Want iedereen moet kunnen meedoen in de samenleving, op zijn eigen manier. Wij gaan samen de connectie aan om het beste voor jou te bereiken. Daarbij bepaal jij wat je wilt, jij staat aan het roer van jouw leven, jij hebt de regie.

Waar MCE Zorg voor staat

We kijken met jou, wat het beste bij je past. Soms is dat bij ons wonen , en soms kan je goed zelfstandig wonen. Je krijgt dan zorg vanuit het Volledig Pakket Thuis (VPT).

We starten altijd met een uitgebreide kennismaking met jou. We bestuderen, met jouw toestemming, je opgevraagde of aangeleverde dossier en bespreken in het intakegesprek jouw wensen en wat we voor je kunnen betekenen.

Jij krijgt informatie over onze systeemgerichte manier van werken en we vertellen je meer over wat MCE voor ons betekent. Hoe we staan voor Meedoen, Connectie en Eigen Regie. We leren elkaar kennen, want we willen weten wat jij belangrijk vindt in het leven of juist wat je moeilijk vindt.

Ook zullen we je, als je bij ons komt wonen, rondleiden bij MCE en je je woonplek en dagbesteding laten zien.

Hoe werken wij